Företagsfriskvård

 Massage – en lönsam och hälsosam investering för företag

 Det är kostnadseffektivt att förebygga problem och i ett tidigt skede sätta in rätt åtgärder mot orsaker till sjukfrånvaro, vilket kan innebära höga kostnader för företaget. Massage och motion är lönsam friskvård. Nu gäller nämligen generösa skatteregler för fri motion och friskvård. Nuvarande regler innebär skattefri kontorsmassage och friskvård för ditt företag.Det är alltså fritt fram för arbetsgivaren att subventionera personalens friskvård!

 Att upptäcka och behandla till exempel spänningshuvudvärk, stela axlar, muskelspänningar, nacke/ryggproblem eller musarm är lönsamt både för den enskilda individen och för företaget. 

En stor del av Sveriges befolkning upplever att de är stressade både på sin fritid men även på sitt arbete. Massage motverkar stress eftersom det har en avstressande inverkan, och minskar även riskerna för framtida skador och belastningsproblem. Med rätt åtgärder i ett tidigt skede förebygger vi besvär innan det blir till mer kroniska och kostsamma problem.

Personal som är stressad blir mindre produktiv. Med massage som en del av arbetsdagen minskas alltså den negativa stressen samtidigt som effektiviteten i företaget ökar. På sikt kan långvarig, negativ stress leda till hög sjukfrånvaro och stora kostnader för företaget.

Att erbjuda massage/ naprapatbehandling för anställda är lönsamt både för den enskilde individen och för företaget!

Vi skräddarsyr tillsammans en lösning som fungerar optimalt för just ert företag!

Stäng meny

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng